recete 5
Malzemeler
- 3cl mısır gevreği ile infüze edilmiş mezcal (veya tekila)
- 3cl ml mısır viskisi
- 1-2 damla çikolata bitteri
- (1 bar kaşığı) yoğun Demerara şurubu (2:1 oranında Demerara şekeri ve su)
Hazırlanışı
- Tüm malzemeleri bir karıştırma bardağına koyun ve buz ekleyin.
- İyice soğuyana kadar karıştırın.
- Karışımı bir süzgeç yardımıyla rocks bardağına süzerek servis edin.
Corn Pop ile İnfüze Edilmiş Mezcal
Malzemeler:
- 1 litre mezcal
- 70 gram Corn Pops mısır gevreği
Hazırlık:
- Her iki malzemeyi bir kaba koyun, üzerini kapatın ve oda sıcaklığında bir gece bekletin.
- Karışımı ince bir süzgeç veya kevgirden geçirerek süzün.
- Buzdolabında saklayın ve 2 hafta içinde tüketin.
Yorumlar
Yorum Gönder