recete 5

 

Malzemeler

  • 3cl mısır gevreği ile infüze edilmiş mezcal (veya tekila)
  • 3cl ml mısır viskisi
  • 1-2 damla çikolata bitteri
  •  (1 bar kaşığı) yoğun Demerara şurubu (2:1 oranında Demerara şekeri ve su)

Hazırlanışı

  1. Tüm malzemeleri bir karıştırma bardağına koyun ve buz ekleyin.
  2. İyice soğuyana kadar karıştırın.
  3. Karışımı bir süzgeç yardımıyla rocks bardağına süzerek servis edin.

Corn Pop ile İnfüze Edilmiş Mezcal

Malzemeler:

  • 1 litre  mezcal 
  • 70 gram Corn Pops mısır gevreği

Hazırlık:

  1. Her iki malzemeyi bir kaba koyun, üzerini kapatın ve oda sıcaklığında bir gece bekletin.
  2. Karışımı ince bir süzgeç veya kevgirden geçirerek süzün.
  3. Buzdolabında saklayın ve 2 hafta içinde tüketin.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

2024 Yılının Dünyanın En İyi Barlarındaki En Çok Satan Klasik Kokteyller

Clear Kokteyller İçin Pratik Bir Yöntem

Bartenderların buz çağına gidiyoruz part 1